Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Bouwen voor de retailsector

Winkelcentra, showrooms… Willy Naessens Industriebouw is goed thuis in de winkelbouw en in het bouwen voor de retailsector. Wij stellen ons op als een echte bouwpartner met advies en begeleiding. Samen met jou denken we na over de best mogelijke bouwmethode en type gebouw voor je winkel of showroom.

Retailgebouwen en showrooms van de toekomst

De consument wordt steeds kritischer en de retailsector is een sector die dit als geen ander begrijpt. Door de vele digitale mogelijkheden wordt een bijzondere winkel- en vrijetijdsbelevingen van winkelcentra, bioscopen en restaurants uiterst belangrijk. 

Net zoals bij de KMO- of logistieke sector is het in de retailsector van cruciaal belang dat de bouwwerken zo vlot en snel mogelijk gebeuren. Oog voor detail en een uitstekende afwerking zijn hier vanzelfsprekend. Willy Naessens Industriebouw gaat nog een stapje verder en denkt mee na over het duurzame karakter van je gebouw in de retail van de toekomst.

 

 

 

De juiste look voor jouw winkel

Bij winkelbouw en het bouwen voor de retailsector in het algemeen zijn natuurlijk de looks van groot belang. Je pand is een uithangbord voor je bedrijf en je logo. Je showroom en etalage is het visitekaartje van je zaak en moet dus een goede eerste indruk nalaten. 

Ook een strakke planning naleven is hier van cruciaal belang. Elke dag dat je later kan opengaan dan voorzien, zorgt voor extra kosten en extra stress. Ook daar heb je met Willy Naessens Industriebouw de juiste partner gevonden. Wij respecteren de vooraf besproken deadlines.

 

Daarnaast voorzien we voor winkelcentra ook een oplossing op maat. Een trend die we zien is dat grote ketens wegtrekken uit de algemene winkelstraat en vestigen zich bij elkaar in randgebieden. Buiten de grote (binnen)steden ontstaan ruime winkelcentra. Zo’n shoppingmall onderscheidt zich van internet, omdat het bezoeken ervan ook een sociale activiteit is. De winkelcentra zijn bovendien goed bereikbaar, parkeren is er gratis, consumenten kunnen er lekker lang vertoeven én natuurlijk de mooiste merken kopen.

Bouwplannen voor je winkel?

We helpen je graag verder met al jouw vragen. Contacteer ons vrijblijvend en samen bekijken we de mogelijkheden.