Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Nieuws & Events

Alle nieuws

Bedrijfsfilm industriebouw

Bedrijfsfilm industriebouw

Willy Naessens Industriebouw is niet louter een coördinatiebureau. Je kan bouwen volgens diverse formules: prefabbouw, casco industriebouw, turnkey en design & build. Bij elk project is er slects één aanspreekpunt die alles regelt met de verschillende kenniscellen.

Ontdek onze unieke bouwformules!

bijenkorven willy naessens group

Welkom! 100.000 nieuwe medewerkers bij Willy Naessens Group!

Dat hebben jullie goed gelezen! Wij verwelkomen graag 100.000 nieuwe medewerkers bij de Willy Naessens Group.

Duurzaamheid, dat dragen wij bij de Willy Naessens Group hoog in het vaandel. Wist je dat er jaarlijks gemiddeld 20% van de bijenkolonies verdwijnen? Dat is best veel. Net daarom dragen wij graag ons steentje bij.  

De oplossing? Twee bijenkasten op ons bedrijventerrein. De bijen hebben hier een ideale uitvalsbasis om de omgeving goed te verkennen én bestuiven dan graag grote bloemenmengsels in de buurt. Goed voor de biodiversiteit dus!

 

dag-van-de-veiligheid

Dag van de Veiligheid

Op 28 april 2022 was het Internationale Dag van de Veiligheid. Als familiebedrijf vinden we het bij de Willy Naessens Group belangrijk dat iedereen 's avonds veilig kan thuiskomen.

Dag van de Veiligheid was dan ook hét moment voor de lancering van de nieuwe veiligheidscampagne voor alle werknemers van de Willy Naessens Group. Tijdens deze campagne brengen we de belangrijkste aandachtspunten aan bod om ongevallen op de werf te vermijden en de betrokkenheid bij iedereen te verhogen. Op deze manier willen we ons inzetten om op alle niveaus een sterke veiligheids- en gezondheidscultuur tot stand te brengen.

Maandelijks zal er een nieuw thema aan bod komen. We gaan van start met helmdracht. De veiligheidshelm is een vertrouwd gezicht op onze werven en dat willen we ook zo houden. Het is van groot belang om op de werf het hoofd te beschermen en dus ten alle tijde een helm te dragen.

 

concreton-breidt-uit

Concreton breidt uit

In Geraardsbergen is de uitbreiding van de hal begonnen. Willy Naessens Infra is deze week begonnen met de grondwerken.

De uitbreiding van Concreton betreft ruim 8.000m² waardoor de overdekte hal van Concreton in totaal nét geen 25.000m² groot wordt. De totale oppervlakte van Concreton, inclusief stockagekoer komt zo op ruim 42.000 m².

In deze hal komen er nieuwe machines voor het snijden van staven en plooien van beugels en zullen er wapeningskorven worden gelassen. Het snijden van staven wordt hierbij nog meer geautomatiseerd en geoptimaliseerd. De capaciteit wordt hierdoor minstens verdubbeld wat de ijzerverwerking betreft. Dankzij deze investering kan ook het restafval tot een minimum herleid worden. Onder het gebouw komt een tunnel om het huidige vrachtverkeer heen en weer naar de stockagekoer niet te hinderen en in de toekomst ook gewoon langs die weg te kunnen behouden. De investering behelst alles bij elkaar om en bij de 10 miljoen euro.

Het gebouw zal afgewerkt zijn in september 2022 en zal eind 2022 volledig operationeel zijn.

Project in de kijker: Kurt Leys BV

Te Tielen, industriezone ‘Kemelbeek’, realiseerde Willy Naessens Industriebouw een nieuwe productieruimte en kantoren in opdracht van Kurt Leys BV - gespecialiseerd in interieurinrichting  in de breedste zin van het woord.

De footprint van het pand is 2.500 m², maar beschikt over +/-  4.000 m² gebouw, dankzij een tussenverdiep. Energiezuinig bouwen, duurzaamheid en doordacht omspringen met schaarse gronden blijken hier geen ijdele woorden te zijn.

De doorlooptijd van bestelling tot oplevering bedroeg 210 dagen. De nieuwe vestiging van Kurt Leys werd tot in de puntjes afgewerkt tot in de puntjes. 'Een echte aanrader,' klinkt het bij Kurt Leys.

co2-neutraal-certificaat

Willy Naessens Group ontvangt als eerste bouwonderneming hun co2-neutraal-certificaat

Duurzaamheid is meer dan een modewoord. Dat beseffen ze bij Willy Naessens Group maar al te goed. Als marktleider en innovator in de industriebouw zet de Group zijn verdere stappen binnen hun duurzaamheidsbeleid. Vanaf heden zijn hun bouwactiviteiten onafhankelijk gecertificeerd als klimaatneutrale organisatie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.