Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Nieuws & Events

Alle nieuws

Bedrijfsfilm industriebouw 2021

Bedrijfsfilm industriebouw 2021

We weten allemaal dat het bij Willy Naessens Industriebouw een geweldige plek is om te werken. Wil je zien hoe we het doen? Kijk dan eens naar onze gloednieuwe bedrijfsfilm!

productiehal

Strakke productiehal geeft ingenieursbedrijf vleugels

VINTIV – vroeger IMA Machinebouw – ontwikkelt en bouwt al jaren hoog-technologische en kwalitatieve machines. Het ambitieuze bedrijf evolueerde de voorbije jaren van een machinebouwer naar een full-serviceontwikkelaar voor industriële toepassingen. Het vorige bedrijfsgebouw werd te krap om die ambitie te blijven waarmaken. Daarom zochten de zaakvoerders van VINTIV contact met Q-BUS Architectenbureau en Willy Naessens Industriebouw. Doel: een nieuwe productiehal realiseren die ook de groei van het bedrijf zou weerspiegelen, met onder andere een assemblagehal, elektrohal, toolinghal en een lasatelier. En een grote kantoorruimte, waar de ingenieurs nieuwe ideeën kunnen ontwikkelen. De bouw startte in de lente van 2019 en werd amper acht maanden later afgerond.

Project in de kijker

Project in de kijker - Framax in Erquelinnes

We hoeven niet altijd uit te pakken met enorme productiehallen of industriegebouwen. Ook dit kleiner project mag in de belangstelling staan. 

voordelen beton

De voordelen van beton

De voordelen van beton en zijn vele toepassingen in de industriebouw zijn talrijk. Lees er hier alles over.

Trends in industriebouw

Trends in industriebouw

Duurzaamheid staat de laatste jaren hoger aangeschreven dan voorheen. Ook enkele andere trends duiken steeds vaker op in de industriebouw waarbij de coronacrisis in vele gevallen de versterkende factor is

Willy viert zijn 82ste verjaardag!

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.