Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Nieuws & Events

Alle nieuws

Acquisitie FB Groupe

Willy Naessens Group versterkt positie als marktleider door overname van FB Groupe - Luxemburg

Willy Naessens Group heeft een akkoord gesloten met het Luxemburgse bedrijf FB Groupe voor de acquisitie van 100% van de aandelen. Hiermee versterkt de Belgische industriebouwer zijn positie binnen Europa. FB Groupe, het voormalige Echolux, is een fabrikant van prefab betonnen welfsels zowel in voorgespannen als gewapend beton.

Ossature en béton ou en acier ?

Betonbouw versus staalconstructie

Ben jij benieuwd naar de verschillen tussen betonbouw en staalconstructie? Lees er hier alles over

productiehal

Strakke productiehal geeft ingenieursbedrijf vleugels

VINTIV – vroeger IMA Machinebouw – ontwikkelt en bouwt al jaren hoog-technologische en kwalitatieve machines. Het ambitieuze bedrijf evolueerde de voorbije jaren van een machinebouwer naar een full-serviceontwikkelaar voor industriële toepassingen. Het vorige bedrijfsgebouw werd te krap om die ambitie te blijven waarmaken. Daarom zochten de zaakvoerders van VINTIV contact met Q-BUS Architectenbureau en Willy Naessens Industriebouw. Doel: een nieuwe productiehal realiseren die ook de groei van het bedrijf zou weerspiegelen, met onder andere een assemblagehal, elektrohal, toolinghal en een lasatelier. En een grote kantoorruimte, waar de ingenieurs nieuwe ideeën kunnen ontwikkelen. De bouw startte in de lente van 2019 en werd amper acht maanden later afgerond.

Project in de kijker

Project in de kijker - Framax in Erquelinnes

We hoeven niet altijd uit te pakken met enorme productiehallen of industriegebouwen. Ook dit kleiner project mag in de belangstelling staan. 

bouwvergunningen industriebouw

Bouwvergunningen Industriebouw

Ga jij ook aan de slag met bouwen voor je onderneming, maar weet jij niet goed welke vergunningen nodig hebt? Lees er alles over in onze blog.

voordelen beton

De voordelen van beton

De voordelen van beton en zijn vele toepassingen in de industriebouw zijn talrijk. Lees er hier alles over.

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.