Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Verticale integratie

Willy Naessens Industriebouw voert het overgrote deel van de processen in eigen beheer uit. Dat betekent voor jou als klant dat je 1 aanspreekpunt hebt en de vruchten plukt van een partner die alles onder controle heeft: de gekwalificeerde mensen, de productiekwaliteit en -snelheid, de kostenefficiëntie en de planning.

Verticale integratie, de sleutel tot het succes van Willy Naessens Industriebouw

Willy Naessens Industriebouw ademt verticale integratie. Alle nodige expertise om jouw bouwproject tot een goed einde te brengen is dus aanwezig binnen de groep.

11 eigen fabrieken

Elk met een eigen producten, gespecialiseerde medewerkers en geavanceerde productieprocessen. Zo heeft Willy Naessens Industriebouw alle elementen in eigen beheer: van ontwikkeling en productie tot op de werf.

Eigen studiebureau

Ingenieurs met diverse achtergronden voeren de nodige berekeningen en analyses uit: bodemonderzoek, stabiliteit, technische installaties, 3D BIM-modelling

Eigen los- en laadkaaien

Langs deze weg worden grondstoffen aangeleverd en afgewerkte producten opgehaald om de werven te bevoorraden.

Eigen funderingsploegen en paalmachine

Willy Naessens Industriebouw bezit een machine om HSP-palen (High Speed Piling) te plaatsen en ook nog eens vier machines die trillingsvrije, grondverdringende schroefpalen kunnen plaatsen. De funderingswerken worden door eigen, gespecialiseerde teams uitgevoerd.

Eigen montageploegen

Willy Naessens Industriebouw staat zelf in voor de montage van de prefabbeton-elementen. Het machinepark bestaat uit meer dan 30 kranen. Ook daar maakt de aanwezige expertise het verschil, want de correcte montage heeft een onmiddellijke impact op de stabiliteit van een gebouw.

Eigen transport

Een moderne vrachtwagenvloot, die perfect is afgestemd op de bedrijfsactiviteiten, verzorgt het transport. Hier wordt de just in time (JIT) methode gehanteerd wat een hoge kwaliteit garandeert. Het veilig en stipt vervoeren van materialen en machines naar de werven verzekert het vlotte verloop van de bouwwerken.

Eigen dakdichting

Dit bedrijf legt zich toe op het isoleren en afdichten van industriële platte daken, zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Eigen grond- en omgevingswerkers

Willy Naessens Industriebouw staat zelf in voor het volledige pakket aan grond- en omgevingswerken in de voorbereidings- en afwerkingsfase van jouw bouwprojecten.

Eigen aluminiumschrijnwerkerij

Dankzij de aluminiumschrijnwerkerij kan Willy Naessens Industriebouw voor ramen, deuren en vliesgevels korte leveringstermijnen, en een deskundige plaatsing en dienst na verkoop verzekeren.

Eigen technieken en binnenafwerking

Willy Naessens Industriebouw kan instaan voor de volledige coördinatie van jouw sleutel-op-de-deurproject. Zo blijf je gespaard van tijdrovende nevenactiviteiten om de aanneming tot een goed eind te brengen. Via een eigen afdeling technieken, worden turn-key projecten nauwgezet opgevolgd, waardoor hiaten en leemtes tot een minimum gereduceerd worden.

Bouwplannen?

We helpen je graag verder met al jouw vragen. Contacteer ons vrijblijvend en samen bekijken we de mogelijkheden.