Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Verder bouwen op een jarenlange expertise

Een bouwproject is een verpersoonlijking van het bedrijf, waarbij je als ondernemer investeert in de toekomst. Daarvoor ga je maar beter in zee met een partner met kennis van zaken. Willy Naessens Industriebouw is zo’n partner.

Een jarenlange ervaring

Willy Naessens ging in de jaren '70 van de vorige eeuw van start met de bouw van stallen en zwembaden. Het betonverhaal begon reeds in 1982. Daarmee is Willy Naessens Industriebouw één van de absolute pioniers in prefab-beton. Sindsdien bouwde de onderneming jaar na jaar een unieke reputatie en knowhow op.

Medewerkers op het hoogste niveau

Dankzij zijn uitstekende reputatie slaagt Willy Naessens Industriebouw erin om experts uit alle relevante vakgebieden aan te trekken. Binnen elk domein staan hoge technische profielen klaar om het salesteam bij te staan en de projecten te verwezenlijken.

Eigen studiebureau en R&D-afdeling

Willy Naessens Industriebouw beschikt over een eigen studiebureau, waar zowel de stabiliteit van een gebouw als de technieken worden berekend. Daarnaast onderzoeken experts uit het R&D-team voortdurend de bestaande productieprocessen en ontwikkelt verder producten op basis van nieuwe inzichten.

Geavanceerde technologie

In een snel veranderende technologische wereld is Willy Naessens Industriebouw een koploper, die onafgebroken innoveert. Zo wordt er reeds 25 jaar met BIM gewerkt. Daarnaast investeerde de onderneming in een 3D-printer om proefstukken te produceren en in drones om allerhande opmetingen te doen.

Dienst na verkoop

Bij elke stap van het bouwproject, van de plannen tot de oplevering, adviseert Willy Naessens Industriebouw de bouwheer. Ook na de oplevering staat een team klaar om dienst na verkoop te bieden.

Lees meer over onze kennis in eigen huis

Bouwplannen?

We helpen je graag verder met al jouw vragen. Contacteer ons vrijblijvend en samen bekijken we de mogelijkheden.