Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Over Willy Naessens Industriebouw: specialist in zijn vak

Willy Naessens Industriebouw is een gevestigde waarde en specialist in de industriebouw. Knowhow, ervaring en service vormen de fundamenten van het familiebedrijf. Of je nu kiest voor een project op basis van prefabbeton of metaalbouw, het resultaat is steeds mooi, duurzaam, robuust en waardevast.

0

landen actief

0
realisaties
0
m² beton

De kracht van een multinational, het hart van een familiebedrijf

Willy Naessens Industriebouw mag dan al uitgegroeid zijn tot een solide en grootschalige organisatie, het DNA van een familiale onderneming blijft tot vandaag tastbaar aanwezig. Dit vertaalt zich concreet in persoonlijke contacten, korte communicatielijnen, klantgericht advies en een begeleiding op maat. Betrokkenheid en vertrouwen zijn de bouwstenen van onze succesvolle samenwerking met jou.

Het belang van het gegeven woord

Het succes van Willy Naessens Industriebouw heeft twee grondprincipes. Enerzijds de totale focus op prefabbeton, met een unieke expertise als gevolg. Anderzijds de productie in eigen fabrieken, waardoor we onafhankelijk zijn van externe partners. Daarom kan je het volledige bouwconcept aan ons toevertrouwen, met garantie op het gebied van kwaliteit en met respect voor de afspraken rond budget en planning.

Een solide partner

Een investering van een industrieel bouwproject gebeurt vanuit een langetermijnvisie. Dan is het belangrijk dat je kan rekenen op een bouwpartner die eveneens toekomstgericht denkt en handelt, met een sterke focus op duurzaam ondernemerschap.

Willy Naessens Industriebouw is niet alleen een gevestigde waarde in de sector, de onderneming verkeert ook in blakende financiële gezondheid. Ze neemt haar verantwoordelijkheid, vandaag en in de toekomst. Willy Naessens Industriebouw investeert elk jaar in mensen, machines en gebouwen en zal dat ook blijven doen.

Een visie van uitmuntendheid

Willy Naessens Industriebouw excelleert als industriële aannemer. De onderneming profileert zich als geïntegreerde aannemer, die de opdrachtgever centraal stelt en ontzorgt. De jarenlange expertise en de sterke bedrijfscultuur met de focus op menselijk kapitaal, dragen bij aan een duurzaam ondernemingsmodel. Diezelfde duurzaamheid is terug te vinden in het beleid rond kwaliteit, veiligheid, milieu en gezondheid.

Willy Naessens Industriebouw respecteert gemaakte afspraken en profileert zich als de meest betrouwbare en standvastige partner op de markt. In een sterk veranderende markt vervult Willy Naessens Industriebouw als marktleider een blijvende rol als innovator en pionier.