Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Bouwformules: van casco industriebouw tot sleutel-op-de-deur

Willy Naessens Industriebouw is niet louter een coördinatiebureau. Je kan bouwen volgens diverse formules: van sleutel-op-deur industriebouw tot en met casco. Bij elk project is er slechts één aanspreekpunt die alles regelt met de verschillende kenniscellen.

 

Graag meer info? Contacteer ons!

Prefabbouw

Willy Naessens Industriebouw biedt een geoptimaliseerd gamma aan bouwonderdelen - en technieken aan. Alle structuurelementen voor je project worden in eigen beheer geproduceerd en gemonteerd.

Casco industriebouw

Bij een cascoproject zorgt Willy Naessens Industriebouw zowel voor de dragende constructie als de buitenafwerking. Dit is inclusief het dak en schrijnwerk. Zo beschikt de klant over een wind- en waterdicht gebouw.

Turnkey

Turnkey of ook wel sleutel-op-de-deur genoemd, is een concept waarbij het gebouw geheel gebruiksklaar wordt opgeleverd. Willy Naessens Industriebouw staat, naast de structuur en buitenafwerking, in voor de grondwerken, technieken en binnenafwerking. 

Design & Build

Bij een Design & Build project ontstaat er vanaf het voortraject een nauwe samenwerking met de klant, de architect en Willy Naessens Industriebouw. Doordat de ontwerp- en bouwfasen met elkaar overlappen ontstaat er een synergie. Dit resulteert in een vlotte uitvoering van de werken.

Inspiratieboek en technische brochure

Graag meer informatie? Download hier ons inspiratieboek en de technische brochure.