Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Wij bouwen bedrijfsgebouwen voor ...

Onder industriebouw verstaat men alle bedrijfsgebouwen die worden opgericht voor niet-residentieel gebruik. Willy Naessens Industriebouw bouwt dan ook uw bedrijfsgebouw op maat. Jouw project realiseren we op een duurzame, efficiënte en veilige manier.

 

KMO

Een kwestie van uitstraling

Je bedrijfsgebouw vertaalt voor een groot deel het imago van je onderneming naar de buitenwereld. Willy Naessens Industriebouw biedt KMO’s maatwerk, gebaseerd op beproefde bouwsystemen, in prefabbeton. De flexibiliteit van een betonnen skelet als basis voor de architecturale invulling van je bedrijfsgebouw.

 

Lees meer over onze KMO-gebouwen

Logistiek

Een multifunctionele ruimte

'Time is money’ in de logistieke wereld. Voor de bouw van een bedrijfsgebouw in de logistieke sector vertrekt Willy Naessens Industriebouw dan ook vanuit een grondige projectstudie. Wij produceren de bouwelementen in eigen beheer, wat zich uit in een strakke planning. Resultaat? We werkten al logistieke centra af in een ijltempo!

Lees meer over onze logistieke gebouwen

Retail

Onze ervaring is jouw voorsprong

Winkelcentra, showrooms… Willy Naessens Industriebouw is goed thuis in de bouw in de retailsector. Wij stellen ons op als een echte bouwpartner met advies en begeleiding. Samen met jou denken we na over de best mogelijke bouwmethode.

Lees meer over bouwen voor de retailsector

Food

Modulair en functioneel

De foodsector moet voldoen aan tal van voorschriften, ook wat deze specifieke bedrijfsgebouwen aangaat. De Willy Naessens Group telt enkele voedingsbedrijven in zijn rangen. Wij halen aldus de mosterd uit onze eigen productie en distributiebedrijven om een zo optimaal mogelijk gebouw voor jou te ontwerpen

Lees meer over bouwen voor de foodsector

Openbare projecten

Betrouwbare partner

Wat je bouwproject ook is, Willy Naessens Industriebouw kan voor jou een betrouwbare partner zijn. Wij stellen onze ervaring en vakkennis graag ter beschikking van elke opdrachtgever. Zo helpt Willy Naessens Industriebouw ook schoolgebouwen te ontwikkelen met oog voor de toekomst. Een duurzame structuur en een gezond binnenklimaat staan hoog op de prioriteitenlijst.

Lees meer over bouwen voor de openbare sector

Kantoren

Trendy of tradioneel

Een groot deel van de ruim 9.000 door Willy Naessens Industriebouw gerealiseerde projecten zijn kantoren. Als klant heb je de keuze uit een gebouw met een traditionele of hedendaagse uitstraling. Hoe dan ook verzekeren wij een pand op maat

Lees meer over onze kantoren en kantoorbouw

Sport & recreatie

Expertise op ’grote schaal'

Voetbalstadions, sportaccommodaties, tribunes… ook in de sportwereld heeft Willy Naessens Industriebouw zijn sporen verdiend. De prijs-kwaliteitverhouding en de moderne look van de sportcomplexen in prefabbeton geven hier de doorslag.

Lees meer over bouwen voor sport en recreatie

Parkeergarages

Capaciteit en rentabiliteit

Flexibele parkeerfaciliteiten met een maximale benutting van de beschikbare ruimte, dat is de insteek wanneer Willy Naessens Industriebouw een parkeergarage ontwerpt en bouwt. Zoals steeds vormen jouw wensen ons uitgangspunt en streefdoel

Lees meer over onze parkeergarages

Bouwplannen?

We helpen je graag verder met al jouw vragen. Contacteer ons vrijblijvend en samen bekijken we de mogelijkheden.