Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Je kantoor laten bouwen door specialisten

Een groot deel van de ruim 8.500 door Willy Naessens Industriebouw gerealiseerde projecten zijn kantoren. Als klant heb je de keuze uit een kantoorpand met een traditionele of hedendaagse uitstraling. Hoe dan ook bouwen wij een kantoor op maat waar je trots op kan zijn.

Een nieuw kantoor: trendy of traditioneel

Kantoorbouw vergt een specifieke aanpak die moet beantwoorden aan alle eisen van je onderneming. Esthetiek en vormgeving van een kantoor wordt steeds belangrijker. Ondernemers willen vaak hun nieuw kantoorgebouw als uithangbord gebruiken. Als betonspecialist en ervaren aannemer kan je bij ons rekenen op een kantoorruimte met uitstraling, een gebouw waarmee u zelf uw klanten kan overtuigen en personeel kan motiveren. Kortom, een kantoor waar je zich goed in voelt. Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd met kmo’s en kennen de aandachtspunten binnen je sector.

 

 

 

 

 

Functionaliteiten voor je kantoor

Wil je graag een nieuw kantoor bouwen, waar je medewerkers met plezier komen werken? Bij kantoorbouw is het essentieel dat de ruimte niet alleen functioneel is, maar ook aangenaam. Door oog te hebben voor het samenspel van licht en ruimte voelen je medewerkers en klanten zich direct op hun gemak in je nieuwe kantoorgebouw. Willy Naessens Industriebouw zorgt dan ook voor een gepast ontwerp én een realisatie met de beste bouwmaterialen.

De expertise van Willy Naessens Industriebouw in kantoren en bijgebouwen gaat veel verder dan een kantoorruimte. Ook met een productieomgeving weten we wel raad. Net als de kantoorruimte moeten productieruimtes zo efficiënt mogelijk worden ingericht, zonder daarbij de menselijke aspecten uit het oog te verliezen. Willy Naessens Industriebouw realiseert projecten met een eigen karakter en een unieke uitstraling, afgestemd op uw activiteiten als onderneming. Uiteraard werken we ook conform alle veiligheidsvoorschriften en lokale wetgeving.

Bouwplannen voor een nieuw kantoorgebouw?

We helpen je graag verder met al jouw vragen. Contacteer ons vrijblijvend en samen bekijken we de mogelijkheden.