Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Project in de kijker: Belgium Cable Park

Wie houdt van avontuur, is bij Dock79 aan het juiste adres. Dit pretpark vol verrassingen werd met trots gebouwd door Willy Naessens Industriebouw. Ook Willy Naessens Alu stond hier in voor het buitenschrijnwerk.

Het trampolinepark werd geopend in 2020 en is de eerste overdekte activiteit in Dock79. Hier geniet je van 1.000 m² aan trampolines. Gezien dit gebouw naast het meer gevestigd is, werd dit gefundeerd op palen om zo de stabiliteit te garanderen. Er werd gekozen voor groene sandwichpanelen om zo het natuurlijk kader te versterken.

In het gebouw bevindt zich ook een restaurant met een groot terras en een prachtig uitzicht op het meer. Hier kan je bovendien waterskiën, springen en glijden op XXL obstakels in het aquapark of klimmen tussen de bomen in het "My Little Forest" parcours.

Door de moeilijke toegankelijkheid tussen de bomen werd geopteerd voor een staalstructuur in plaats van lange betonspanten. De kracht van de Willy Naessens Group bestaat erin dat er snel kan worden geschakeld bij onvoorziene omstandigheden.

Het atypische gebouw heeft een zeer specifieke vorm, nl. een strikvorm. Zeker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen!  

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.