Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Project in de kijker: TVH Equipment

In Waregem bouwt Willy Naessens Industriebouw mee aan het nieuwe bedrijfsgebouw van TVH Equipment.

Het nieuwe bedrijfsgebouw van TVH Equipment is gelegen langs de E17 ter hoogte van Waregem en zal in gebruik genomen worden in het najaar van 2023. De aanblik van het gebouw is spectaculair en zal, zonder twijfel, zorgen voor een 'landmark' in de regio.

Met deze uitbreiding kan de specialist voor verhuur, verkoop, opleiding en service al zijn Waregemse activiteiten centraliseren op één locatie. Zowel de terreinen als de gebouwen zijn voorzien op de strategische groei van de komende jaren.

Het ronde gebouw is ontworpen door Demo Architecten. De volledig ronde vorm heeft een diameter van 90 meter. Het gebouw telt bijna 40 poorten om het binnen- en buitenrijden van machines te faciliteren. In de kelderverdieping komt een ondergrondse parking zodat er buiten meer plaats is om machines te stallen. De werkplaats neemt het grootste deel van de gelijkvloers verdieping in, met in het midden onder meer een kleedruimte, sanitaire voorzieningen en het magazijn. Op de bovenverdieping vinden verschillende diensten zoals administratie en verkoop hun plek. Er zal ook een polyvalente refter gevestigd zijn op de bovenverdieping.

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.