Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Bouwen voor de openbare sector

Wat je bouwproject ook is, Willy Naessens Industriebouw kan voor jou een betrouwbare partner zijn voor je openbare aanbesteding. Wij stellen onze ervaring en vakkennis graag ter beschikking van elke opdrachtgever.

Betrouwbare partner voor openbare projecten

Een duurzame structuur en een gezond binnenklimaat staan hoog op de prioriteitenlijst. De vastgoedportefeuille van de overheid is heel gevarieerd: administratieve gebouwen, sporthallen, regieposten, loodsen tot jeugdinstellingen en vormingscentra.

Met Willy Naessens Industriebouw staan we al jaren gekend als betrouwbare partner voor openbare projecten in Vlaanderen en daarbuiten. Zo helpt Willy Naessens Industriebouw ook schoolgebouwen te bouwen met oog voor de toekomst.

 

 

 

 

Duurzaamheid in de openbare sector

De Vlaamse overheid heeft een voorbeeldrol op vlak van duurzaamheid en integreert milieu-, sociale- en economische criteria in alle fases van een overheidsopdracht. Het Facilitair Bedrijf heeft hiervoor GRO ontwikkeld, een handleiding voor toekomstgerichte gebouwen. Met GRO kunnen we onze ambitie op vlak van duurzaamheid aan de hand van criteria en nadruk op geïntegreerd ontwerpen waarmaken.

Met duurzaamheid bedoelen ze ook circulair bouwen. Toekomstgericht bouwen betekent dat ze grondstoffen zo veel mogelijk in omloop houden, ofwel in een natuurlijke cyclus van verteren en heropname, ofwel in een technische cyclus van hergebruik en recyclage. Grondstoffen zijn eindig. Wat oneindig is, is arbeidskracht, hernieuwbare energie, creativiteit, wilskracht,... Als partner bij openbare projecten kan je dan ook rekenen op Willy Naessens Industriebouw dat deze zaken tot een goed einde komen voor jouw project.

 

Bouwplannen voor je gemeente of overheidsdienst?

We helpen je graag verder met al jouw vragen. Contacteer ons vrijblijvend en samen bekijken we de mogelijkheden.