Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden
Man die met een zware machine werkt

Willy Naessens Industriebouw

Met ruim 8.500 realisaties in België en Luxemburg is Willy Naessens Industriebouw de marktleider voor het bouwen van industriële panden. Die komen tot stand volgens uw specifieke wensen. Willy Naessens voert elke stap van het bouwproces in eigen beheer uit. Als klant plukt u de vruchten van die verticale integratie.

Waarom bouwen met ons?

Unieke werkwijze

Maatwerk is bij ons geen holle slogan, van het eerste contact tot de oplevering staan uw wensen centraal.
Lees meer

Jarenlange expertise

Experts binnen elk vakgebied bundelen hun knowhow… en delen die met u.
Lees meer

Verticale integratie

Eigen studiedienst, eigen betonfabrieken, eigen grondwerken, eigen … : alles onder 1 dak en 1 kwaliteitslabel.
Lees meer

Specialist in beton

Het prefab beton is direct afkomstig uit onze eigen fabrieken. Wat alleen maar voordelen biedt voor u: kwaliteit, prijs en planning.
Lees meer

Wij bouwen voor ...

Realisaties in de kijker

Bekijk alle realisaties

Jobs

Benieuwd naar onze openstaande jobs?

Binnen Willy Naessens Industriebouw zoeken we heel wat nieuwe, gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Mensen die goesting hebben om samen de handen uit de mouwen te steken.
Ontdek ze hier
timing

Timing is everything

Eens de planning opgesteld is, moet het belangrijkste nog komen: de kwalitatieve uitvoering binnen de vooropgestelde deadlines. 

brandveiligheid

Brandveilig bouwen met beton

Brandveiligheid in kantoorbouw, industriebouw en utiliteitsbouw is alom tegenwoordig vandaag. Steeds meer wordt het belang van een brandveilige constructie naar voren geschoven door overheden, verzekeringsmaatschappijen en bouwheren. Het besef dat wonen, werken en leven dient te gebeuren in veilige omstandigheden primeert hierbij. 

Project in de kijker: Belgium Cable Park

Project in de kijker: Belgium Cable Park

Wie houdt van avontuur, is bij Dock79 aan het juiste adres. Dit pretpark vol verrassingen werd met trots gebouwd door Willy Naessens Industriebouw. Ook Willy Naessens Alu stond hier in voor het buitenschrijnwerk.


Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is bouwen voor de toekomst

Er zijn talloze redenen om te bouwen in geprefabriceerd beton. Eén van deze is dat beton uitermate duurzaam is. De betonnen constructie van een gebouw is zo goed als onvergankelijk.

cross-dock

Vandaag in het cross-dock centrum, morgen in huis?

Steeds meer logistieke bedrijven kiezen voor een cross-dock centrum. Het is geen nieuw proces, maar de vraag komt wel vaker voor. Denk vooral aan de forse stijging van pakjesleveringen. Die pakjes komen vaak rechtstreeks uit een cross-dock centrum. 

Meguiars

Project in de kijker: Meguiars

Recentelijk realiseerde Meguiars, die al meer dan 110 jaar ervaring heeft met onderhoudsproducten voor de wagen, in nieuw bedrijfspand. Willy Naessens Industriebouw had de eer en het genoegen om te tekenen voor de realisatie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.