Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden
Man die met een zware machine werkt

Willy Naessens Industriebouw

Met ruim 9.000 realisaties in België en Luxemburg is Willy Naessens Industriebouw als aannemer in de industriebouw de marktleider voor het bouwen van industriële panden en industriebouw in zijn brede vorm. Die komen tot stand volgens jouw specifieke noden. Willy Naessens Industriebouw voert elke stap van het bouwproces in de industriebouw in eigen beheer uit. Als klant pluk je de vruchten van die verticale integratie.

Waarom bouwen met ons?

Unieke werkwijze

Maatwerk is bij ons geen holle slogan, van het eerste contact tot de oplevering staan jouw wensen centraal.
Lees meer

Jarenlange expertise

Experts binnen elk vakgebied bundelen hun knowhow… en delen die met jou.
Lees meer

Verticale integratie

Eigen studiedienst, eigen betonfabrieken, eigen grondwerken, eigen … : alles onder 1 dak en 1 kwaliteitslabel.
Lees meer

Specialist in beton

Het prefab beton is direct afkomstig uit onze eigen fabrieken. Wat alleen maar voordelen biedt voor jou: kwaliteit, prijs en planning.
Lees meer

Bouwformules

Wij bouwen voor ...

Fabriek Logistiek

Fabriek Logistiek opent zijn deuren!

Fabriek Logistiek, een initiatief van de Provinciale ondernemingsmaatschappij Oost-Vlaanderen, heeft zijn deuren geopend. Het gebouw bevindt zich op de industriezone Tech Lane Ghent te Zwijnaarde. Fabriek Logistiek biedt bedrijven en onderzoekers de mogelijkheid om logistieke oplossingen in de praktijk uit te proberen.

 

 

Willy Naessens plant een bedrijfsbos

Kantoren, magazijnen, zwembaden. De Willy Naessens Group laat ze al jaar en dag als paddenstoelen uit de grond schieten. Daar komen nu ook bomen bij.

Lees hier het volledige interview met Willy Naessens.

Opening nieuw hoofdkantoor Willy Naessens Swimming Pools

Opening nieuw hoofdkantoor Willy Naessens Swimming Pools

Op 2 juni 2022 werd de nieuwe thuisbasis van Willy Naessens Swimming Pools feestelijk geopend.

Bedrijfsfilm industriebouw

Bedrijfsfilm industriebouw

Willy Naessens Industriebouw is niet louter een coördinatiebureau. Je kan bouwen volgens diverse formules: prefabbouw, casco industriebouw, turnkey en design & build. Bij elk project is er slects één aanspreekpunt die alles regelt met de verschillende kenniscellen.

Ontdek onze unieke bouwformules!

bijenkorven willy naessens group

Welkom! 100.000 nieuwe medewerkers bij Willy Naessens Group!

Dat hebben jullie goed gelezen! Wij verwelkomen graag 100.000 nieuwe medewerkers bij de Willy Naessens Group.

Duurzaamheid, dat dragen wij bij de Willy Naessens Group hoog in het vaandel. Wist je dat er jaarlijks gemiddeld 20% van de bijenkolonies verdwijnen? Dat is best veel. Net daarom dragen wij graag ons steentje bij.  

De oplossing? Twee bijenkasten op ons bedrijventerrein. De bijen hebben hier een ideale uitvalsbasis om de omgeving goed te verkennen én bestuiven dan graag grote bloemenmengsels in de buurt. Goed voor de biodiversiteit dus!

 

akoestiek van een industrieel gebouw

De akoestiek van jouw gebouw

De akoestiek in je gebouw is een thema die de laatste jaren meer aandacht krijgt. Ook bij Willy Naessens Industriebouw hechten we aan hieraan veel belang voor jouw industrieel gebouw. Vele bouwdetails spelen een niet te onderschatten rol in het akoestische ontwerp van je gebouw, ook de verschillende bouwtechnieken die je kan toepassen hebben een impact op de kwaliteit van de akoestiek van je uiteindelijke werkomgeving.

Geluidscomfort binnen een gebouw

Steeds meer wordt er ingezet op het welzijn van het individu en de werknemers. Een belangrijk aspect om de (arbeids-)productiviteit en ook het psychologische welzijn van je werknemers te stimuleren, is de akoestiek of het ‘geluidscomfort in de binnenruimte’. Om de akoestiek van een gebouw te verbeteren, gaat men op twee manieren te werk:

Van buitenaf

De eerste manier is het voorkomen dat buitengeluiden doordringen naar de binnenruimtes van je kantoren of productieruimtes. Dit kan vermeden worden door het correct akoestisch isoleren van de buitenmuren, buitenvloeren, daken en buitenschrijnwerk. Daarnaast zorgt beton voor een goede akoestische barrière voor buitengeluiden in vergelijking met andere populaire bouwmaterialen.

Van binnenuit

Een tweede manier is het afweren van geluiden afkomstig uit binnenruimtes zoals weergalmende lege kamers. Door extra isolerend materiaal aan te brengen tussen de ruimtes in je kantoor, schoolgebouw of productieruimte  zal de akoestiek hiervan een stuk verbeteren. Ook de nodige aandacht aan detaillering hierbij is cruciaal.

Wil je volledig komaf maken met geluidsoverlast van buitenaf én een slechte akoestiek? Dan is een combinatie van beide technieken aangeraden.  Elke situatie is uniek, daarom formuleren we bij Willy Naessens Industriebouw een unieke oplossing die voor jouw werknemers en omgeving voor een optimaal geluidscomfort zorgt.

De juiste begeleiding bij het optimaliseren van het geluidscomfort in jouw (logistieke) pand? Bij Willy Naessens Industriebouw helpen we je graag verder.

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.