Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Je KMO-gebouw: een kwestie van uitstraling

Je KMO-gebouw vertaalt voor een groot deel het imago van je onderneming naar de buitenwereld. Willy Naessens Industriebouw biedt KMO’s in het bouwen van hun KMO-gebouw maatwerk, gebaseerd op beproefde bouwsystemen, in prefabbeton. De flexibiliteit van een betonnen skelet als basis voor een architecturale invulling.

KMO-ruimte op maat

Een gebouw voor je KMO moet doordacht ontworpen zijn zodat het tegemoet komt aan de verschillende eisen van dé moderne KMO. In vele gevallen wordt een polyvalente bureauruimte gecombineerd met opslagruimtes en een productieruimte. Hierbij moet rekening worden gehouden met de uitbreidingsmogelijkheden van het kantoor, de loods- of het magazijngedeelte. 

Een KMO-gebouw laten bouwen vertaalt voor een groot deel het imago van de onderneming en dient dus zowel stijlvol als functioneel te zijn. Het pand moet een uniek karakter uitstralen dat past bij de activiteiten en de huisstijl van het bedrijf en je kantoor.

KMO-units

Het ondernemerschap in België bloeit. Jaarlijks starten er zo’n tientallen duizenden ondernemers hun eigen zaak op. Voor kmo’s die een fysieke werkplek nodig hebben, maar waarvoor een heel kantoorgebouw of magazijn geen noodzaak is, is een kmo-unit bouwen de perfecte oplossing.

KMO-units bestaan uit kleinere bedrijfspanden die samen gegroepeerd zijn in een bedrijvenpark. Vaak heerst er een sterk gevoel van gemeenschap tussen de verschillende ondernemers, waarbij de bedrijven elkaar kunnen versterken en zelfs business kunnen genereren. 

De units kunnen multifunctioneel opgebouwd worden zodat alle mogelijkheden toepasbaar zijn. Zo kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de beschikbare ruimte. Een kmo-unit biedt dus heel wat voordelen voor een beginnende ondernemer.

Bouwplannen met je KMO?

We helpen je graag verder met al jouw vragen. Contacteer ons vrijblijvend en samen bekijken we de mogelijkheden.